logo

Mirë se erdhët në Boten Shqiptare.

Ju faliminderojmë të gjith juve që keni zgjedhur radion tonė pėr ta dėgjuar dhe pėr tė qenė antarė i familjes së mërgimtarëve.Radio Mergimi u dëgjua për her të parë me datë 28/Nëntorë/2008 dhe hapi dyert për çdo njeri që flet gjuhen shqipe,për çdo njeri që ndjehet i vetmuar sepse njeriu i vetmuar është gjysëm i vdekur,andaj kemi parë të arsyeshme ta kem një radio të till siq është radiomergimi,ku së bashku arritëm ta ndajm si gëzimin ashtu edhe hidhërimin me emisione të ndryshme siq është emsioni "Brenga Jete". Staffi i Radio Mergimit është i përbër nga 5 Studio të ndryshme,dhe i tër Staffi punojm punë vullnetare(pa pages) vetëm që të jem sa më të bashkuar me njëri tjetrin dhe mos të kemi përqarje.

Emisionet në valët tona elektronike fillojnë nga ora 20:00 në mbremje dhe përfundojne në oren 00:00.

Përshëndetjet dhe urimet e dëgjuesëve tanë çdo mbrëmje duke filluar nga ora 20:00 deri 22:00.

Emisionet e natës me tema të ndryshme çdo mbrëmje duke filluar nga ora 22:00 deri 00:00

Numrat e telefonave fixe në çdo emsion:

+33 970 445 400 & +49 6581 95 93 399

Mundësia për mes verzionit Skype:

Radiomergimi

 


Programet       R adio Mergim


Staffi i Radio Mergimit

Blerim Zeqiri
Mergim Dallaveri
Shaip Ademaj
Afrim Tahiraj
Qazim Shala

Studio Qėndrore
Oyonnax (France)
Telephone fix:
+33 970 445 400
+49 6581 95 93 399
Skype:
Radiomergimi


Studio 2
Castelfiorontino (Itali)

Telephone fix:
+33 970 445 400
+49 6581 95 93 399
Skype:
Radiomergimi

Studio 3
Offenbach (Gjermani)

Telephone fix:
+33 970 445 400
+49 6581 95 93 399
Skype:
Radiomergimi

Studio 4
Drenas (Kosovë)

Telephone fix:
+33 970 445 400
+49 6581 95 93 399
Skype:
Radiomergimi

Studio 5

Reykjavik (Island)
Telephone fix:
+33 970 445 400
+49 6581 95 93 399
Skype:
Radiomergimi

 
Urimet dhe Pėrshendetjet

Nga ora 20:00 deri ne Oren 22:00


 

 Afrim Tahiraj


Duke u shoqeruar 2 Ore te plota me urimet dhe pershendetjet e juaja.
Emision i cili ju mundeson ti pershendeteni me te dashurit e juaj duke na kontaktuar ne numrat e Telefonit:

+33 970 445 400 +49 6581 95 93 399

Gjithashtu mundeni të na Kontaktoni edhe nepërmjet Versionit SKYPE:

   radiomergimi

Te gjithe ata qe s'deshirojne te behen pjes e emisionit live kane mundesin te na shkruajn urimet dhe pershendejtet e tyre ne posten elekronike.

Emisioni i Nates

Nga Ora 22:00 deri ne Oren 24:00Qazim Shala

Emisioni i Nates me tema te ndryshme.

Urimet dhe Pėrshendetjet

Nga ora 20:00 dei ne Oren 22:00
Mergim Dallaveri


Duke u shoqeruar 2 Ore te plota me urimet dhe pershendetjet e juaja.
Emision i cili ju mundeson ti pershendeteni me te dashurit e juaj duke na kontaktuar ne numrat e Telefonit:

+33 970 445 400 +49 6581 95 93 399

Gjithashtu mundeni të na Kontaktoni edhe nepërmjet Versionit SKYPE:

   radiomergimi

Te gjithe ata qe s'deshirojne te behen pjes e emisionit live kane mundesin te na shkruajn urimet dhe pershendejtet e tyre ne posten elekronike.

Emisioni i Nates

Nga Ora 22:00 deri ne Oren 24:00Shaip Ademaj

Emisioni i Nates me tema te ndryshme.

Urimet dhe Pėrshendetjet

Nga ora 20:00 dei ne Oren 22:00
Afrim Tahiraj


Duke u shoqeruar 2 Ore te plota me urimet dhe pershendetjet e juaja.
Emision i cili ju mundeson ti pershendeteni me te dashurit e juaj duke na kontaktuar ne numrat e Telefonit:

+33 970 445 400 +49 6581 95 93 399

Gjithashtu mundeni të na Kontaktoni edhe nepërmjet Versionit SKYPE:

   radiomergimi

Te gjithe ata qe s'deshirojne te behen pjes e emisionit live kane mundesin te na shkruajn urimet dhe pershendejtet e tyre ne posten elekronike.

Emisioni i Nates

Nga Ora 22:00 deri ne Oren 24:00Blerim Zeqiri

Emisioni i Nates me tema te ndryshme.

Urimet dhe Pėrshendetjet

Nga ora 20:00 dei ne Oren 22:00Blerim Zeqiri


Duke u shoqeruar 2 Ore te plota me urimet dhe pershendetjet e juaja.
Emision i cili ju mundeson ti pershendeteni me te dashurit e juaj duke na kontaktuar ne numrat e Telefonit:

+33 970 445 400 +49 6581 95 93 399

Gjithashtu mundeni të na Kontaktoni edhe nepërmjet Versionit SKYPE:

   radiomergimi

Te gjithe ata qe s'deshirojne te behen pjes e emisionit live kane mundesin te na shkruajn urimet dhe pershendejtet e tyre ne posten elekronike.

Emisioni i Nates

Nga Ora 22:00 deri ne Oren 24:00Shaip Ademaj

Emisioni i Nates me tema te ndryshme.

Urimet dhe Pėrshendetjet

Nga ora 20:00 dei ne Oren 22:00
Mergim Dallaveri
 

Duke u shoqeruar 2 Ore te plota me urimet dhe pershendetjet e juaja.
Emision i cili ju mundeson ti pershendeteni me te dashurit e juaj duke na kontaktuar ne numrat e Telefonit:

+33 970 445 400 +49 6581 95 93 399

Gjithashtu mundeni të na Kontaktoni edhe nepërmjet Versionit SKYPE:

   radiomergimi

Te gjithe ata qe s'deshirojne te behen pjes e emisionit live kane mundesin te na shkruajn urimet dhe pershendejtet e tyre ne posten elekronike.

Emisioni i Nates

Nga Ora 22:00 deri ne Oren 24:00Qazim Shala

Loja argetuese Po - Jo
Gjat lojes do të ju shtrohen pyetje te shumta nga Modratoret dhe ju së ben te perdoreni fjalet PO dhe JO ato mundeni ti kompenzoni me fjalet (ashtu vertet mendoj etj.) sben te perseritet e njejta fjale me shume se 3 here.

Urimet dhe Pėrshendetjet

Nga ora 20:00 dei ne Oren 22:00
Afrim Tahiraj

Duke u shoqeruar 2 Ore te plota me urimet dhe pershendetjet e juaja.
Emision i cili ju mundeson ti pershendeteni me te dashurit e juaj duke na kontaktuar ne numrat e Telefonit:

+33 970 445 400 +49 6581 95 93 399

Gjithashtu mundeni të na Kontaktoni edhe nepërmjet Versionit SKYPE:

   radiomergimi

Te gjithe ata qe s'deshirojne te behen pjes e emisionit live kane mundesin te na shkruajn urimet dhe pershendejtet e tyre ne posten elekronike.

Emisioni i Nates

Nga Ora 22:00 deri ne Oren 24:00Blerim Zeqiri

Nje te shtune Emisioni"Brenga jete"-Nje te shtune te Argetohemi se bashku me Emisionin"Argetoheni me ne"

Urimet dhe Pėrshendetjet

Nga ora 20:00 dei ne Oren 22:00
Moderator

Duke u shoqeruar 2 Ore te plota me urimet dhe pershendetjet e juaja.
Emision i cili ju mundeson ti pershendeteni me te dashurit e juaj duke na kontaktuar ne numrat e Telefonit:

+33 970 445 400 +49 6581 95 93 399

Gjithashtu mundeni të na Kontaktoni edhe nepërmjet Versionit SKYPE:

   radiomergimi

Te gjithe ata qe s'deshirojne te behen pjes e emisionit live kane mundesin te na shkruajn urimet dhe pershendejtet e tyre ne posten elekronike

Emisioni i Nates

Nga Ora 22:00 deri ne Oren 24:00Qazim Shala

Emisioni i Nates me tema te ndryshme.

      

 

                                             

 

 

                        L ajme nga K osova
                        L ajme nga S hqipėria