logo

Zoti im,Un e ruaj fenė time muslimane,tė lutem ma ruaj kombėsin time Shqiptare.

Mirë se erdhët në Boten Shqiptare.

Ju faliminderojmë të gjith juve që keni zgjedhur radion tonė pėr ta dėgjuar dhe pėr tė qenė antarė i familjes së mërgimtarëve.Radio Mergimi u dëgjua për her të parë me datë 28/Nëntorë/2008 dhe hapi dyert për çdo njeri që flet gjuhen shqipe,për çdo njeri që ndjehet i vetmuar sepse njeriu i vetmuar është gjysëm i vdekur,andaj kemi parë të arsyeshme ta kem një radio të till siq është radiomergimi,ku së bashku arritëm ta ndajm si gëzimin ashtu edhe hidhërimin me emisione të ndryshme siq është emsioni "Brenga Jete". Staffi i Radio Mergimit është i përbër nga 6 Studio të ndryshme,dhe i tër Staffi punojm punë vullnetare(pa pages) vetëm që të jem sa më të bashkuar me njëri tjetrin dhe mos të kemi përqarje.

Emisionet në valët tona elektronike fillojnë nga ora 20:00 në mbremje dhe përfundojne në oren 24:00.

Përshëndetjet dhe urimet e dëgjuesëve tanë çdo mbrëmje duke filluar nga ora 20:00 deri 22:00.

Emisionet e natës me tema të ndryshme çdo mbrëmje duke filluar nga ora 22:00 deri 24:00

Numrat e telefonave fixe në çdo emsion:

+33 970 445 400 & +49 6581 95 93 399

Mundësia për mes verzionit Skype:

Radiomergimi

Programet       R adio Mergim


Staffi i Radio Mergimit

Blerim Zeqiri
Afrim Tahiraj
Qazim Shala
Burim Smakolli
Enver Alija
Alketa Kodra

Studio Qėndrore
Oyonnax (France)
Telephone fix:
+33 970 445 400
     +49 6581 95 93 399
Skype:
radiomergimi


Studio 2
Drenas (Kosove)

Telephone fix:
+33 970 445 400
     +49 6581 95 93 399
Skype:
radiomergimi

Studio 3
Reykjavik (Island)
Telephone fix:
+33 970 445 400
     +49 6581 95 93 399
Skype:
radiomergimi

Studio 4
Wuppertal(Gjermani)

Telephone fix:
+33 970 445 400
     +49 6581 95 93 399
Skype:
radiomergimi

Studio 5
Belfort (France)

Telephone fix:
+33 970 445 400
     +49 6581 95 93 399
Skype:
radiomergimi

Studio 6
Annecy (France)

Telephone fix:
+33 970 445 400
     +49 6581 95 93 399
Skype:

radiomergimi

Emisioni "Kerkesat Muzikore"              Emisioni "Pershendetje dhe urime"

                18h00-20h00                                               20h00-22h00

Enver Alija

Emisioni "Fontane deshirash" ju mundesohet qe kengen e preferuar ta kerkoni permes shkrimit te juaj dhe ta degjoni ne valet tona gjdo mbremje nga ora 18:00 deri 20:00

Afrim Tahiraj

Emisioni "Pershendetje dhe urime"ju mundeson te pershendeteni me te afermit e juaj permes numrave tane kontaktues,gjdo mbremje nga ora 20:00 deri 22:00

 


Emisioni i Nates

22h00-00h00Burim Smakolli


Emisioni mundėsohet me tema dhe debate tė ndryshme,andaj bėhuni edhe ju pjesė e emsionit tė natės duke na kontaktuar ne numrat tanė fixe:+33 970 445 400 dhe +49 6581 95 93 399.

Emisioni "Kerkesat Muzikore"             Emisioni "Pershendetje dhe urime"

                18h00-20h00                                           20h00-22h00

Enver Alija

Emisioni "Fontane deshirash" ju mundesohet qe kengen e preferuar ta kerkoni permes shkrimit te juaj dhe ta degjoni ne valet tona gjdo mbremje nga ora 18:00 deri 20:00

Blerim Zeqiri

Emisioni "Pershendetje dhe urime"ju mundeson te pershendeteni me te afermit e juaj permes numrave tane kontaktues,gjdo mbremje nga ora 20:00 deri 22:00

 


Emisioni i Nates

22h00-00h00Qazim Shala

Emisioni Mendo dhe qėllo,ju do te keni mundesi te beheni pjes e emisionit duke na kontaktuar ne numrat tane fix:

             +33 970 445 400 dhe +49 6581 95 93 399.

Emisioni "Kerkesat Muzikore           Emisioni "Pershendetje dhe urime"

                18h00-20h00                                           20h00-22h00

Enver Alija

Emisioni "Fontane deshirash" ju mundesohet qe kengen e preferuar ta kerkoni permes shkrimit te juaj dhe ta degjoni ne valet tona gjdo mbremje nga ora 18:00 deri 20:00

Alketa Kodra

Emisioni "Pershendetje dhe urime"ju mundeson te pershendeteni me te afermit e juaj permes numrave tane kontaktues,gjdo mbremje nga ora 20:00 deri 22:00

 


Emisioni i Nates

22h00-00h00Blerim Zeqiri

Emisioni mundėsohet me tema dhe debate tė ndryshme,andaj bėhuni edhe ju pjesė e emsionit tė natės duke na kontaktuar ne numrat tanė fixe:+33 970 445 400 dhe +49 6581 95 93 399.

Emisioni "Kerkesat Muzikore"             Emisioni "Pershendetje dhe urime"

                   18h00-20h00                                           20h00-22h00

Enver Alija

Emisioni "Fontane deshirash" ju mundesohet qe kengen e preferuar ta kerkoni permes shkrimit te juaj dhe ta degjoni ne valet tona gjdo mbremje nga ora 18:00 deri 20:00

Afrim Tahiraj

Emisioni "Pershendetje dhe urime"ju mundeson te pershendeteni me te afermit e juaj permes numrave tane kontaktues,gjdo mbremje nga ora 20:00 deri 22:00

 


Emisioni i Nates

22h00-00h00Burim Smakolli

Emisioni mundėsohet me tema dhe debate tė ndryshme,andaj bėhuni edhe ju pjesė e emsionit tė natės duke na kontaktuar ne numrat tanė fixe:+33 970 445 400 dhe +49 6581 95 93 399.

Emisioni "Kerkesat Muzikore"             Emisioni "Pershendetje dhe urime"

                18h00-20h00                                              20h00-22h00

Enver Alija

Emisioni "Fontane deshirash" ju mundesohet qe kengen e preferuar ta kerkoni permes shkrimit te juaj dhe ta degjoni ne valet tona gjdo mbremje nga ora 18:00 deri 20:00

Alketa Kodra

Emisioni "Pershendetje dhe urime"ju mundeson te pershendeteni me te afermit e juaj permes numrave tane kontaktues,gjdo mbremje nga ora 20:00 deri 22:00

 


Emisioni i Nates

22h00-00h00Qazim Shala

Loja argetuese PO-JO nese deshironi qe ta provoni veten tuaj se a mund te rrini 2 minuta pa dhen pergjigjeje PO apo JO ateher na kontaktoni ne nr tane fixe:+33 970 445 400 dhe +49 6581 95 93 399.

Emisioni "Kerkesat Muzikore           Emisioni "Pershendetje dhe urime"

                18h00-20h00                                           20h00-22h00

Enver Alija

Emisioni "Fontane deshirash" ju mundesohet qe kengen e preferuar ta kerkoni permes shkrimit te juaj dhe ta degjoni ne valet tona gjdo mbremje nga ora 18:00 deri 20:00

Afrim Tahiraj

Emisioni "Pershendetje dhe urime"ju mundeson te pershendeteni me te afermit e juaj permes numrave tane kontaktues,gjdo mbremje nga ora 20:00 deri 22:00

 


Emisioni i Nates

22h00-00h00Blerim Zeqiri

Emisioni "Brenga Jete"Na dėgjoni Ēdo te Shtunen duke filluar nga ora 22:30-00:30

Emisioni ėshtė i drejtėperdrejtė dhe kontaktues.

 

Emisioni "Kerkesat Muzikore"             Emisioni "Pershendetje dhe urime"

                18h00-20h00                                           20h00-22h00

Enver Alija

Emisioni "Fontane deshirash" ju mundesohet qe kengen e preferuar ta kerkoni permes shkrimit te juaj dhe ta degjoni ne valet tona gjdo mbremje nga ora 18:00 deri 20:00

Alketa Kodra

Emisioni "Pershendetje dhe urime"ju mundeson te pershendeteni me te afermit e juaj permes numrave tane kontaktues,gjdo mbremje nga ora 20:00 deri 22:00

 


Emisioni i Nates

22h00-00h00Blerim Zeqiri

Emisioni mundėsohet me tema dhe musafirė tė ndryshme,andaj bėhuni edhe ju pjesė e emsionit tė natės duke na kontaktuar ne numrat tanė fixe:+33 970 445 400 dhe +49 6581 95 93 399.

Ēdo tė dielė emisioni do tė jetė memusafir nė studio.

          

  

                        L ajme nga K osova
                        L ajme nga S hqipėria