..logo

I tėr staffi i www.radiomergimi.com

Nga 01 Korriku 2018 deri me 01 Shtator 2018

Do tė jemi nė pushime Verore

Staffi me Drejtor Blerim Zeqiri ju urojmė pushime tė kėndshme


www.radiomergimi.com

Zoti im,Un e ruaj fen time muslimane,te lutem ma ruaj kombesin time Shqiptare.

Mire se erdhet ne Boten Shqiptare.

Ju faliminderojme te gjith juve qe keni zgjedhur radion tone per ta degjuar dhe per te qen antare i familjes se mergimtareve.

Radio Mergimi u degjua per her te par me datë 28/Nentore/2008 dhe hapi dyert per çdo njeri qe flet gjuhen shqipe,per çdo njeri qe ndjehet i vetmuar,sepse njeriu i vetmuar eshte gjysem i vdekur,andaj kemi pare te arsyeshme ta kem nje radio te till siq eshte radiomergimi,ku se bashku arritem ta ndajm si gezimin ashtu edhe hidherimin me emisione të ndryshme siq eshte emsioni "Brenga Jete"qe transmetohet LIVE gjdo te shtune!

Staffi i Radio Mergimit eshte i perber nga 8 Studio të ndryshme,dhe i ter staffi punojm pune vullnetare(pa pages) vetem qe te jem sa me te bashkuar me njeri tjetrin dhe mos të kemi perqarje.

Emisionet ne valet tona elektronike fillojne nga ora 20:00 ne mbremje dhe perfundojne ne oren 24:00.

Pershendetjet dhe urimet e degjueseve tane çdo mbremje duke filluar nga ora 20:00 deri 22:00.

Emisionet e nates me tema te ndryshme,çdo mbremje duke filluar nga ora 22:00 deri 24:00

Numrat e telefonave fixe në çdo emsion:

+33 970 445 400 & +49 6581 95 93 399 & +41 225 753 255

Mundesia per mes verzionit Skype:

Radiomergimi(Orgjinali)

Programet       R adio Mergim


Staffi i Radio Mergimit

 Tel: +33 970 445 400 & + 49 6581 95 93 399 & + 41 225 753 255 Skype: radiomergimi(Orgjinali)


Studio Qėndrore Studio 2 Studio 3 Studio 4 Studio 5 Studio 6 Studio 7 Studio 8

Blerim . Z
F r a n c e

Afrim . T
K o s o v e
Alketa . K
F r a n c e

 
Fatlum . A
F r a n c e

 
Abetare . K
K o s o v e

Hajriz . M
K o s o v e

Fjona . S
Z v i c e r r

Linda . B
I t a l i

 

                     Pershendetje dhe Urime                         

                                            Studio 7

Fjona Stanisha
Z v i c e r r

 

Tel: +33 970 445 400 & + 49 6581 95 93 399 & + 41 225 753 255 Skype: radiomergimi(Orgjinali)

 
Emisioni i Nates

Studio 2

 

Afrim Tahiraj
K o s o v e

 

Tel: +33 970 445 400 & + 49 6581 95 93 399 & + 41 225 753 255 Skype: radiomergimi(Orgjinali)

                        Pershendetje dhe Urime                           

                                      Studio Qendrore

Blerim Zeqiri
F r a n c e

 

Tel: +33 970 445 400 & + 49 6581 95 93 399 & + 41 225 753 255 Skype: radiomergimi(Orgjinali)

 


 Emisioni i Nates

Studio 6Abetare Kastrati
K o s o v e


Tel: +33 970 445 400 & + 49 6581 95 93 399 & + 41 225 753 255 Skype: radiomergimi(Orgjinali)

                             Pershendetje dhe Urime                           

                              Studio 4                                 

Alketa Kodra
F r a n c e

 

Tel: +33 970 445 400 & + 49 6581 95 93 399 & + 41 225 753 255 Skype: radiomergimi(Orgjinali)

 

Emisioni i Nates  

Studio 3Fatlum Abazi
F r a n c e

 

 Tel: +33 970 445 400 & + 49 6581 95 93 399 & + 41 225 753 255 Skype: radiomergimi(Orgjinali)

                             Pershendetje dhe Urime                           

                                     Studio 5

Se Shpejti me ju
F r a n c e

 

Tel: +33 970 445 400 & + 49 6581 95 93 399 & + 41 225 753 255 Skype: radiomergimi(Orgjinali)

 

 


   Emisioni i Nates

Studio 6

Abetare Kastrati
K o s o v e


 Tel: +33 970 445 400 & + 49 6581 95 93 399 & + 41 225 753 255 Skype: radiomergimi(Orgjinali)

                               Pershendetje dhe Urime                            

                                              Studio 4                                

Alketa Kodra
F r a n c e

 

 Tel: +33 970 445 400 & + 49 6581 95 93 399 & + 41 225 753 255 Skype: radiomergimi(Orgjinali)

Emisioni i Nates

Studio 3


Fatlum Abazi
F r a n c e

 

Tel: +33 970 445 400 & + 49 6581 95 93 399 & + 41 225 753 255 Skype: radiomergimi(Orgjinali)

                                 Pershendetje dhe Urime                         

                                            Studio 2                                           

Afrim Tahiraj
K o s o v e

 

Tel: +33 970 445 400 & + 49 6581 95 93 399 & + 41 225 753 255 Skype: radiomergimi(Orgjinali)

 

 

 


Emisioni i Nates

Studio QendroreBlerim Zeqiri 
F r a n c e

 

 Tel: +33 970 445 400 & + 49 6581 95 93 399 & + 41 225 753 255 Skype: radiomergimi(Orgjinali)

                               Pershendetje dhe Urime                         

                                         Studio 2    

 Afrim Tahiraj
K o s o v e

 

Tel: +33 970 445 400 & + 49 6581 95 93 399 & + 41 225 753 255 Skype: radiomergimi(Orgjinali)

 

 

 

 


Emisioni i Nates

Studio QėndroreBlerim Zeqiri
F r a n c e

 

Tel: +33 970 445 400 & + 49 6581 95 93 399 & + 41 225 753 255 Skype: radiomergimi(Orgjinali)

 
Emri:Radio Mergimi

IBAN:DE09 100 100 100 327 426 121

BIC: PBNKDEFFXX

Poste Bank Deutchland


Kontributi juaj pasuron emsionet tona!